Wordt Stadsbeheer010 aan het lijntje gehouden?

‘s Avonds is het pikkedonker bij de Vijverbrug in het Rozenburgpark want de lantaarn brandt niet. Dus meld je dit (eind november 2023) bij MeldR dat de stad schoon en veilig zegt te houden. Na enkele dagen krijg je antwoord: melding behandeld. Een toelichting ontbreekt en dat is raar want de lantaarn brandt nog steeds niet.

Je brengt Stadsbeheer010 van deze vreemde gang van zaken op de hoogte. Deze gemeentelijke afdeling beantwoordt vragen altijd prompt. Zo ook deze keer. Ze laat weten dat er iets aan de hand zou zijn met een kabel en dat aannemer CityTec en mogelijk Stedin de klacht zullen verhelpen. We schrijven 30 november 2023.

Nadat in december 2023 en medio januari 2024 tussentijds navraag wordt gedaan naar de vorderingen, wordt eind januari 2024 ten einde raad maar opnieuw een melding gedaan bij MeldR.
Een herhaling van zetten volgt: ‘behandeld’ maar zonder toelichting en resultaat. Deze gang van zaken met vermelding van de vorige drie meldingsnummers verbaast ook Stadsbeheer010 en na enkele dagen volgt hetzelfde antwoord als ook al eind november 2023 werd gegeven: kabel, CityTec, Stedin.

Na twee maanden dus weer terug bij af. Dat schiet dus niet op. Omdat eerdere ervaringen met Stadsbeheer010 steeds zeer positief waren, lijkt het erop dat deze afdeling door CityTec en/of Stedin aan het lijntje wordt gehouden.

Lees voor het gehele verhaal ook de twee vorige berichten.

Zullen bezoekers van het Rozenburgpark die ‘s avonds de Vijverbrug passeren ooit nog kunnen zien waar ze lopen?