Hoe vind je een droog plekje op de vrijmarkt in het Rozenburgpark?

Traditiegetrouw komen tijdens Koningsdag vele honderden bezoekers naar het Rozenburgpark om hun spullen tijdens de vrijmarkt te verkopen. Maar het zal hun de komende zaterdag niet meevallen een droog plekje te vinden. Vooral aan de westzijde van de Vijverbrug liggen er nog grote diepe plassen.

Gelukkig wordt de komende dagen redelijk droog weer verwacht maar of de gazons dan al het vele water hebben geabsorbeerd blijft de vraag. Als de grote plassen die nu nog her en der liggen zijn verdwenen, resteert een zompige modderachtige ondergrond.

Bezoekers die over de Vijverbrug naar het westelijke deel van het park wandelen, zullen wel even schrikken van deze aanblik.

One comment on “Hoe vind je een droog plekje op de vrijmarkt in het Rozenburgpark?

 1. Was helaas toch nog veel regen gevallen dat was jammer en veel blubber, het water kan nergens heen lijkt het , wel leuk om weer de vrijmarkt over te kunnen en te genieten van de kleedjes kinderen (al dan niet onder regen bescherming ) zelf ook gestaan had er zin in …
  Heel vroeg aangekomen tot onze schrik waren er plaatsen met linten afgezet 🫣 het handdoekje leggen gedrag en dan zelf niet aanwezig zijn .!!!
  Daar keek ik van op dat het niet beetje onder toezicht was om deze egoïstische mensen aan te pakken met een volwassen uitleg wie eerst komt eerst maalt en geen reserveringen geaccepteerd mogen zijn ….
  Dan zijn dan ook nog eens de mensen die hun eigen rommel gewoon laten liggen en vele anderen ongeloof om niet je eigen zooi op te ruimen is ook je eigen verantwoordelijkheid!!
  Nee der zijn er vast die dat wel weer gaan doen , wij nemen nog een wijntje en dan zonder zooi weer naar huis …. Is de instelling …
  Das jammer .
  Ondanks wij zijn weer blij dat we er waren en ondanks de natte uren toch fijn dat het weer kon lekker met vele mensen vieren dat we samen gezelligheid en saamhorigheid op deze dag te vieren … dank voor deze mogelijkheid
  Park Rozenburg en gemeente Kralingen 🤗 tot de volgende wandeling 🌸

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *