2010/08/29 Na een jaar weer in de lucht

En dat was ook weer hoognodig. In de eerste plaats omdat sinds kort het Rozenburgpark een lemma op Wikipedia is. Dat zegt wel wat over de betekenis van dit mooie, kleine stadspark. Verder zijn er weer de gebruikelijke klachten en klachtjes te melden. Maar tenslotte, we moeten ook niet vergeten dat het Rozenburgpark nog steeds veel mensen veel genoegen verschaft. Dus daarom maar weer eens de draad opgepakt.
Hoe gaat dat met een website als deze. Er is niet altijd wat nieuws te vermelden en er zijn zoveel andere zaken die de aandacht van de redactie vragen. Dan wil de aandacht voor het bijhouden van deze website wel eens verminderen.
We zullen proberen deze website die al sedert 2001 met onderbrekingen in de lucht is, weer eens wat beter te onderhouden. Dus kom af en toe eens kijken of er weer wat nieuws is gemeld.
Als voorproefje kan ik alvast aankondigen dat de volgende onderwerpen een prominente plaats zullen krijgen:

  1. de stadswachten;
  2. het onderhoud van het park, met name dat van de vijver.

Commentaar januari 2015. Helaas zal de lezer hebben geconstateerd dat het bijhouden van de vorige website met horten en stoten ging. Oorzaak: moeilijk te onderhouden. Nu, in de huidige website, gaat alles veel gemakkelijker en dus kan de lezer er meer dan voorheen vanuit gaan dat hij constant op de hoogte wordt gehouden van het wel en wee van het Rozenburgpark.