2004/04/09 Kan ROTEB niet beter schoonhouden?

Anderhalf jaar geleden meldden we op deze plek dat de ROTEB het park niet goed schoonhield. Weliswaar reden regelmatig felgekleurde heren in een karretje rond, maar ze werden vaker zittend dan werkend aangetroffen. Lange tijd is het wat beter gegaan, maar het park ziet er de laatste tijd niet meer uit.
Zelfs de paden worden niet meer goed schoongehouden. Van kapot gegooide flesjes worden de grote scherven nog wel opgeruimd, maar de diverse kleinere stukken blijven liggen. In de struiken komt helemaal geen schoonmaker meer en dus blijven blikjes en dergelijke lange tijd liggen.
Het kost de wandelaar helemaal geen moeite een vuilniszak binnen 25 meter vol te krijgen met blikjes, kleine en grote flessen, pakjes, ander verpakkingsmateriaal en zo meer. Je wilt er wel aan beginnen, maar je vraagt je wel af wat die schoonmakers overdag doen. We gaan er maar van uit dat ook deze mensen van de schoonmaakploeg niet voor niets werken. Zou de deelgemeente er dan niet eens wat beter toezicht op kunnen uitoefenen?