2002/11/21 Werkgroep Kralingen Crooswijk Veilig

De werkgroep Kralingen Crooswijk Veilig Jong en Oud komt bijeen op dinsdag 26 november 2002 van 19:30-22:00 uur in de zaal van het dienstencentrum Crooswijk, Goudse Plein 245. Het thema van de avond is: Waarom denkt u dat Kralingen Crooswijk onveiliger is geworden?

U krijgt volop de gelegenheid uw mening te geven en uw ervaringen te vertellen. De deelraadsvoorzitter Gerard Schuiling zal een korte inleiding houden over het veiligheidsbeleid van de deelgemeente. De politie is aanwezig om antwoord te geven op uw vragen of problemen. Daarnaast kunt u aan het Wijkveiligheidsteam uw problemen voorleggen.

Fabian Lionaar presenteert de feiten, waardoor Kralingen Crooswijk onveilig is.
Iedereeen kan zijn eigen top tien Kralingen is onveiliger door samenstellen. Denk hierbij aan winkeldiefstal of diefstal van auto’s, fietsen en brommers; de overlast door drugsverslaafden, dealers en coffeeshops, groepen hangjongeren; inbraken in en diefstal uit huizen, tuinen en schuurtjes; en natuurlijk vandalisme: onnodig vernielen, bespuiten van bankjes, vuilnisbakken, spugen van kauwgum op straat en zo verder. Neem de top tien vooral mee op 26 november 2002.