2001/10/10 Spookrijder in Rozenburgpark?

Hoewel de oude bandensporen, veroorzaakt door de grasmaaier, het park nog steeeds ontsieren (ze zouden worden hersteld, maar dat is na ruim 10 dagen nog niet gebeurd), is het park sinds maandag weer een nieuw bandenspoor rijk. De grasmaaier kan het niet zijn geweest. Is het een andere onderhoudsploeg of hebben we te maken met een spookrijder?
Het is zo jammer dat het Rozenburgpark, dat het toch al zo moeilijk heeft, nu ook nog te lijden heeft onder de diepe indrukken die de banden van allerlei zware voertuigen maken. Een paar maanden geleden was het een onderhoudsploeg die op diverse plaatsen diepe en lange sporen naliet. Vorige week maandag kwamen er nog wat van die sporen bij omdat de grasmaaier niet voorzichtig genoeg reed op het drassige gras.
Eergisteren bleek opnieuw een gemotoriseerd voertuig het gras lelijk beschadigd te hebben. Betreft het hier opnieuw een onderhoudsploeg of hebben we te maken met een spookrijder.
Laten we het laatste maar niet hopen, want het laatste waar het Rozenburgpark op zit te wachten zijn willekeurige rondrijdende auto’s.